KJ Projects

Unlimited Abilities

Wanneer je afhankelijk bent van een rolstoel is het wel zo prettig als je weet hoe je er veilig mee kan om gaan. K-J Projects weet als geen ander wat het belang is van een goede beheersing van het hulpmiddel waar je dagelijks afhankelijk van bent.

K-J Projects biedt verschillende trainingen aan voor kinderen en volwassenen die afhankelijk zijn van een handbewogen rolstoel. Alle programma’s die wij aanbieden bestaan uit meerdere lessen die gericht zijn op het verbeteren van de rijvaardigheid en het dagelijks gebruik van de rolstoel. De trainingen die door K-J Projects worden gegeven, worden in de meeste gevallen in samenwerking met een tweede partij georganiseerd die verantwoordelijk is voor de werving van de deelnemers en de financiën. Wij werken landelijk en staan open voor samenwerking met alle organisaties. Instellingen of verenigingen die geïnteresseerd zijn in onze expertise kunnen voor meer informatie contact op nemen met ons via onze mail. Hieronder leest u meer over de verschillende programma’s die K-J Projects aanbiedt.

Voor vragen, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen graag meer over onze trainingen.

Trainingen voor kinderen
In samenwerking met BOSK organiseert K-J Projects voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar trainingen door het hele land. Deze trainingen bestaan uit twee binnenlessen en twee buitenlessen verspreid over zes maanden. Klik hier voor meer informatie en om te zien welke trainingen K-J Projects al heeft gegeven.
Klik hier om je aan te melden.

Trainingen in het Mytyl onderwijs
Wij zijn van mening dat rolstoelvaardigheid een vaste plek moet krijgen in het mytylonderwijs. Na een succesvolle pilot in 2012 op de mytylschool in Huizen is K-J Projects gestart met trainingen in het speciaal onderwijs voor groepen uit SO en VSO. K-J projects heeft voor scholen een compleet pakket inclusief docentenhandleiding ontwikkeld.
Neem contact op voor meer informatie.

Trainingen voor volwassenen
Vanaf 2018 organiseren K-J Projects en BOSK trainingen voor volwassen. Deze trainingen bestaan uit twee binnenlessen en twee buitenlessen van elk twee uur. Tussen de trainingen zitten telkens 1 tot 2 weken, wat deelnemers de gelegenheid geeft thuis verder te oefenen.
Klik hier om je aan te melden.

Trainingen voor clubs, verenigingen en organisaties
Ben je op zoek naar alternatieve trainingen of activiteiten voor je club of vereniging? K-J Projects kan trainingen verzorgen voor alle niveaus, of het nu gaat om basisvaardigheden voor pupillen of om ervaren gebruikers. Voor ieder niveau hebben wij een op maat gemaakte training om de grenzen te verleggen en het plezier in rolstoelrijden te vergroten. Neem contact op voor meer informatie.

Gasttrainingen 
K-J Projects is ook in te huren voor gasttrainingen. Zo verzorgen wij sinds 2011 trainingen voor o.a. sportservice Midden Nederland, Noord Holland en het Gooi en Sport Utrecht. Wilt u K-J Projects inhuren voor een training? Neem dan contact op voor meer informatie.