KJ Projects

Unlimited Abilities

Wanneer je afhankelijk bent van een rolstoel is het wel zo prettig als je weet hoe je er veilig mee kan om gaan. K-J Projects weet als geen ander wat het belang is van een goede beheersing van het hulpmiddel waar je dagelijks afhankelijk van bent.

K-J Projects biedt verschillende trainingen aan voor kinderen en volwassenen die afhankelijk zijn van een handbewogen rolstoel. Hieronder leest u meer over de verschillende programma’s die K-J Projects aanbied. Alle programma’s bestaan uit meerdere lessen die gericht zijn op dagelijks gebruik van de rolstoel. Op de pagina workshops en clinics vind u meer informatie over dagactiviteiten.

K-J Projects en BOSK trainingen.
In samenwerking met BOSK organiseert K-J Projects voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar trainingen door het hele land. Deze trainingen bestaan uit twee binnenlessen en twee buitenlessen verspreid over zes  maanden.
Meer informatie / hier aanmelden

Trainingen in het Mytyl onderwijs.

Wij zijn van mening dat rolstoelvaardigheid een vaste plek moet krijgen in het mytylonderwijs. Na een succesvolle pilot in 2012 op de mytylschool in Huizen is K-J Projects gestart met trainingen in het speciaal onderwijs voor groepen uit SO en VSO. K-J projects heeft voor scholen een compleet pakket inclusief docentenhandleiding ontwikkeld.
Neem contact op voor meer informatie.

Trainingen voor volwassenen.
Vanaf 2018 organiseren K-J Projects en BOSK ook trainingen voor volwassen,
Ook is K-J Projects in te huren voor gastlessen. Zo verzorgen wij sinds 2011 trainingen voor o.a. sportservice Midden Nederland, Noord Holland en het Gooi en Sport Utrecht.
Bent u rolstoelgebruiker en heeft u interesse in een training laat het ons weten via dit formulier.
Bent u van een organisatie en zou u K-J projects willen inhuren voor een training Neem dan contact op voor meer informatie.

Trainingen voor clubs en verenigingen.
Zin in alternatieve trainingen of activiteiten voor je club of vereniging? K-J Projects  kan trainingen verzorgen voor alle niveaus, of het nu gaat om basisvaardigheden voor pupillen of om ervaren gebruikers, voor iederniveau hebben wij een op maat uitdaging om de grenzen te verleggen en het plezier in rolstoelrijden te vergroten. Neem contact op voor meer informatie.

Portfolio