K-J Projects werkt samen met diverse partners. Hieronder een overzicht van onze belangrijkste partners en samenwerkingsverbanden.

 

HANDICAPNL
Sinds 2019 is K-J Projects officieel partner van HandicapNL.
HandicapNL steunt organisaties en projecten die mensen met een handicap helpen het heft in eigen handen te nemen. Handicap NL steunt K-J Projects in de missie om rolstoelvaardigheid op niveau te brengen. www.wheelchairskillsteam.nl


Body en Mind Projects (BMP)
K-J projects werkt voor diverse projecten samen met “Body en mind projects”, het bedrijf van Dirk Gideonse (psychomotorisch therapeut en bewegingsagoog). BMP ondersteunt o.a. bij de rolstoelvaardigheidstrainingen voor jongeren en volwassenen en bij workshops gericht op professionals.


De Speeltuinbende
De Speeltuinbende is een stichting die zich inzet om Samen spelen mogelijk te maken. Dit doen zij door voorlichting en advies aan gemeenten ontwerpers en bouwers en speeltuinen. Sinds 2015 staat de Speeltuinbende, een initatief van NSGK, op eigen benen. K-J Projects omarmd de ambitie van de speeltuinbende en ziet samenspelen als een belangrijke peiler voor een integrale samenleving waarin iedereen mee kan doen. In 2016 tekenden K-J Projects en De Speeltuinbende een intentie verklaring om samen op te trekken om samen spelen te bevorderen.


BOSK is de vereniging voor kinderen met een motorische beperking en hun ouders. Sinds 2011 verzorgt K-J Projects in samenwerking met BOSK rolstoelvaardigheidstrainingen voor kinderen.


embleem_nsgk-bigNSGK
De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind zet zich in voor een samenleving waarin kinderen met een handicap mee kunnen doen. Samen leven begint met samen opgroeien. Als kinderen en jongeren met en zonder handicap met elkaar opgroeien, is dat beter voor iedereen. NSGK ondersteunt al sinds 2012 de trainingen die K-J Projects samen met BOSK organiseert. Daarnaast is Kees-Jan al jaren ‘Famous friend’ van het NSGK.


Fit for the Future / Hogeschool Utrechtfff-combilogo
Fit for the future is een onderzoeksproject dat is opgezet vanuit de Hogeschool Utrecht. Sinds 2012 is K-J Projects consortium partner van Fit for the future. Het consortium richt zich op onderzoek naar programma’s die gericht zijn op het bevorderen van fitheid en activiteit bij kinderen met een lichamelijke beperking. Daarnaast ontwikkelt het consortium een Kennis Transfersysteem om deze kennis beschikbaar te maken voor kinderfysiotherapeuten.


cruijflogoDe Cruyff Foundation
Sinds 2010 werkt K-J Projects regelmatig samen met de Cruyff foundation (JCF). Zo volgde Kees-Jan dankzij een scolarship van de JCF de Master in Coaching aan de Cruyff Institute en verzorgde K-J Projects verschillende workshops en presentaties voor de JCF.


Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) Sportief
WKZ Sportief zoekt met kinderen en hun ouders naar de mogelijkheden om te sporten met plezier op een verantwoorde manier. Of het nu gaat om meedoen aan de activiteiten in het ziekenhuis, straks de gymles op school of aansluiten bij een reguliere of speciale sportclub. Alles om de sportwens van uw kind zo goed mogelijk in vervulling te laten gaan. Sinds 2016 trekken WKZ sportief en K-J Projects samen op als initiatiefnemers van het Child Health Campus Kinderbeweegplein rondom de kinderziekenhuizen op Utrecht Science Park.


logo-runningmates-nw

RunningMates
RunningMates is opgericht door tweevoudig Olympisch atleet Patrick van Luijk in 2008. De doelstelling van de organisatie is atletiek ‘de moeder der sporten’ als fundamentele basis te gebruiken om de gezondheid en socialiteit van de maatschappij te bevorderen. De fundamentele basis van RunningMates is om in al zijn services gebruik te maken van Olympische en Paralympische atleten en ondersteunende services van deze atleten. Een zeer bijzondere manier van werken, maar daarmee is zeer hoge kwaliteit gewaarborgd. Deze atleten beschikken over een kennis en ervaring die nog niet voldoende wordt ingezet voor onze samenleving. Wij denken hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van de maatschappij.