Bent u op zoek naar een inspirerende spreker voor uw congres of evenement?

Aan de hand van zijn boeiende levensverhaal neemt Kees-Jan van der Klooster u mee en vertelt hij hoe hij omgaat met tegenslagen en de kleine dingen in het leven die bepalend waren voor zijn geluk.

Medische congressen
De medische wereld levert prachtig en zeer bijzonder werk. Zij maken het mogelijk dat veel medische belemmeringen opgeheven worden zodat mensen een dragelijker leven hebben met hun beperking. In de afgelopen jaren sprak Kees-Jan regelmatig op medische congressen en gaf hij een verfrissende en soms ook controversiële kijk op leven met een beperking

Presentatie voor het bedrijfsleven
In een tijd waarin iedereen mee moet doen en bedrijven zelfs quota opgelegd krijgen om mensen met een beperking in dienst te nemen, is het tijd voor een controversiële kijk op de zaken.

Tijdens zijn werk voor de Provincie Zeeland en de KvK heeft Kees-Jan veel ervaring opgedaan in de recreatie sector en maakte hij kennis met diverse ondernemers. Ook leidde hij voor DOW Benelux 2 ‘DOW disability awareness’ workshops voor het management.

Met een charmeoffensief en een positief shockeffect bespreekt hij vooroordelen en doorbreekt hij taboes. Hij belicht de kansen en de valkuilen om zo ondernemers meer inzicht te geven in wat mensen met een beperking te bieden hebben en hoe zij hier met een realistische blik op in kunnen spelen.

Bekijk Kees-Jans portfolio: